mammamiaa!

By: hannim mazuki

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-May-2008 23:28 Email | Share | | Bookmark
xanana's

jang maintain
sapa buat kuih tu ha?
jang slim gila ni.. hehe jangan marah jang
View all 18 photos...
Bersawang dah fotopages ni. oleh kerana nak kosongkan files, maka terpaksa upload gamba2 lama. ni masa makan2 dengan kak siha (feb 2007) before kak siha balik malaysia. makan kat xananas.



Friday, 12-Oct-2007 15:49 Email | Share | | Bookmark
Raya di rumah

Ni gambaq2 yang adik hantaq setelah berkurun raya berlalu. Alhamdulillah dapat jugak tengok anis. Kenapa pulak mata anis tu. teriak banyak sangat kaaa. Ish geramnya Maksu, makan banyak2 sikit tau kurus ja nampak tu. huhu



Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
random-of snow n ice skating

siti
silap tak amik gamba masa tgh pusing2 dan melompat ehe
pukul 9mlm di luar lakeside
View all 17 photos...


Monday, 12-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
DS2 walsall, december 9-11

ain org loqstaq
cikgu aisyah
ain wales
View all 11 photos...


Tuesday, 15-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
notts games

all smiles for the game
after we defeated ucl. wooo hooo!
the same pose again, eh siti's missing?
View all 10 photos...
apa la, ingatkan amik banyak gambaq,rupanya pakai camera org yang bayak. camera sendiri pi simpan. main apa? netball la. apa lagi, takkan basketball plak kot. tu ja yang mampu. penat la. tapi its all worth it! best la, teammates suma best! thanks to the girls, sya, WA yang berjaya, siti-GA yang sakit kaki, tapi mampu jugak main a few games, michelle, GD yang hebat gila, sampai team seniors pon amik dia, tanya, GK, i just loved her that day, yung hui-GA yang gempak, su hsien-GS yang sangat la banyak menyumbang goals, syazana-WD yang tiba2 jadi ganas hari tu.

saya? center je la boleh main pon. paham2 jela. b4 amik gamba tuka bip ngn siti tu.

the verdict: won one, drew one,and lost others but we had a great time, didnt we girls? love u all!



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net